Bra information att ha som deltagare på Emax Sverige 2021

Här kommer vi löpande att publicera information riktad till dig som skall deltaga på Emax Sverige 2021.
Du som deltagare bör se till att vid jämna mellanrum surfa in hit så att du håller dig uppdaterad.


Välkommen till Emax

Emax 2021

Den 20-24 juni 2021 arrangeras Emax Sverige för Sveriges främsta unga entreprenörer i åldern 18-20 år med syftet att ge dem kunskap, inspiration, nätverk och möjlighet att utvecklas i sitt unika entreprenörskap. Det är tjugonde gången Emax Sverige arrangeras och en av flera nyheter i år är att Emax har gjort en satsning på att genomföra de uppskattade dagarna digitalt.

För de drygt 100 deltagarna väntar föreläsningar av inspirerande entreprenörer, fördjupande workshops, stora nätverksmöjligheter och coachning genom hela evenemanget av utbildade coacher. Dessutom tävlar deltagarna i Emax Challenge, som med målet att skapa nästa framgångsrika ImpactStartup låter dig uppleva intensiv idégenerering, lagarbete och problemlösning kopplat till FN:s globala mål.

Emax är ett mycket uppskattat evenemang där mer än 99% av alla Emax drygt 4000 deltagare från Sverige, Norge och Kenya rekommenderar Emax till andra unga entreprenörer. Emax har blivit prisat av EU som bästa entreprenörskoncept 2008.

Utvecklingen till ett digitalt event har skapat stora möjligheter för Emax och årets deltagare kommer att vara med om en grym upplevelse!

Emax Challenge 

Som en del av Emax tävlar du lagvis och individuellt i Emax Challenge, en idétävling kopplat till FN:s Globala Mål. Här få du även kunskap om nya metoder att ta med dig till utvecklingen av dina egna ideér. En spännande tävling väntar där vinnarna belönas med en entreprenörsresa för fortsatt utveckling och inspiration.

Case

Du kommer även att under Emax få lösa ett spännande case! Vad årets case kommer att innehålla släpps längre fram.

Coachning

En stor och viktig del av Emax är att samtliga deltagare är indelade i mindre grupper med varsin utbildad coach. Coachens uppgift är att coacha deltagarna genom samtliga moment inför, under och efter eventet. Det innefattar coachning både i grupp och individuellt. Denna del av Emax är väldigt uppskattad.

Föreläsare 

På Emax får du möjligheten att lyssna på flera föreläsningar av inspirerande föreläsare som kommer att delge sin kunskap. Erfarna entreprenörer, ämneskunniga föreläsare och inspirerande personer kommer ge dig nya insikter att ta med in i sitt framtida entreprenörskap.

Nätverkande

Som ung entreprenör i början av din utveckling kan det kännas ensamt i att vara en person med höga ambitioner och drömmar. Genom att från start ha en öppenhjärtig miljö av att dela med sig och hjälpa varandra har nätverket som skapas under Emax blivit en succé. Genom digitala verktyg kommer nätverkandet under Emax 2021 kunna höjas ytterligare en nivå där du kommer att träffa entreprenörer från hela landet att utvecklas tillsammans med.


När, Var och Hur?

20-24 juni 2021

Avsett inget annat under dessa dagar i din kalender. Ett mer exakt tidsschema kommer längre fram.

Emax Sverige 2020 kommer att genomföras som ett digitalt event. I korthet innebär det att du kommer att uppleva Emax från distans genom din dator. Det här gör att vi kan vara kreativa och du kommer garanterat att få en maxad upplevelse av Inspiration, Kunskap och Nätverk!

Emax kommer att innehålla föreläsningar av hög kvalité medcföreläsare som är vana att möta sin publik digitalt. Tävlingen Emax Challenge som sedan tidigare är digital kommer att utvecklas ytterligare och genom digitala verktyg kommer du att kunna nätverka med övriga deltagare och skapa nya kontakter och vänskaper med unga entreprenörer från hela Sverige. Du kommer dessutom att få tillgång till en coach som coachar dig igenom allting innan, under och efter eventet.

Utöver föreläsningar finns det valbara workshops/miniseminarier där du själv får välja bland flera fördjupande ämnen. Du kommer även att få djupgående information om hur du kan ta sitt entreprenörskap vidare efter Emax.

Vid sidan av detta så sker nätverksaktiviteter och roliga inslag genom hela eventet för att på bästa sätt skapa en fantastisk upplevelse!


Programmet

Programmet för Emax Sverige 2021 är under konstruktion, om du vill se 2019 års program kan du klicka på länkarna nedan.

Här kan du se programmet för Emax Sverige 2019.


Är du under 18 år?!

Om du som skall delta på Emax är under 18 år behöver vi en signatur på ett intyg från din målsman. Skriv ut denna, signera och maila tillbaka.

Ladda ner blanketten här


Vi kommer fortsätta att fylla på med mer information löpande

// Emma Karlsvärd